Wednesday 19 June 2013

Вдъхновена от ЕМ

Със сигурност ви се е случвало да видите някой и веднага да ви дойде вдъхновението.
Преди месеци Ем беше пуснала  това уроче  http://alittleplaceofwonder.blogspot.com/2013/03/blog-post_21.html   за направата на албумче с пощенски пликове.
Казах си трябва да опитам, направих си рамката, нарязах си пликовете и след това всичко свърши, не помня вече защо, до вчера.
Ем е прекрасен човек и винаги успява да ме вдъхнови. Вчера се заговорихме, че трябва да го довърша, колко лесно било и направо ме засърбяха ръцете :))) Лесно лесно, ама доста хартия трябва да нарежа докато я стигна. Та започнах аз към 5, време ставаше да готвя вечеря, да ама не ми се спира. Оказа се, че не е толкова лесно колкото си мислех. Спрях се чак в 2 и половина и имах още толкова много. Поне направих корицата и оставаше вътрешното додекориране и завършващите елементи. Днес още със събуждането и исках да започна и да го довърша. Ето и какво се получи, доста импровизирах с направата на корицата, но днес малко се отлепи, та правих дупки и вързах панделка допълнително за по-здраво.


























Малко ми разбърка снимките и лицето на албума го сложи най-отдолу, но извинете ме не знам как да го оправя :)))

Надявам се да ви хареса , приятен и слънчев топъл ден :)

7 comments:

  1. Ихаааа, страхотно е станало! Толкова е свежо и весело! :))) И пак ще каже, че много бързо го направи, за една вечер ;) Браво на тебе!
    А за снимките, това е при Блогър, че ако качваш много снимки, то ги подрежда в обратен на качването ред. Според мен така даже е по-интересно, защото корицата, която си е кулминацията на албума е накрая като за разкош :)

    Гуш
    Ем

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти Ем, чакам следващото вдъхновение от теб:)))

      Delete
  2. Тези хартийки са много весели. Страхотен детски лабум се е получило.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, сестра ми работи точно до Ермитаж, та редовно я пращам да ми купува разни неща. Много беше притеснена дали ще ми харесат, сигурна съм ще се е доволна като види какво съм направила с тях :)))

      Delete
  3. Станал е страхотен! Много свеж и усмихващ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти :)) особенно, когато ми го казва толкова талантлив творец :)

      Delete
  4. Еха! Колко е цветен! Струвал си е усилията! :)

    ReplyDelete