Sunday 30 June 2013

Отново албумче

Здравейте момичета :)))

Миналата седмица се видях с Ем и получих невероятен подарък. Страхотно албумче с една мама мецана. Толкова ми хареса, толкова се развълнувах, че за малко да родя :))) Понеже тогава бях далече от материалите си нямах търпение да се прибера и да опитам да направя новото албумче. Веднага щом се прибрахме се залових за работа. Дъжда ми действа страшно добре и вдъхновяващо, мога цял ден и цяла нощ да слушам как вали. На някои това им действа депресиращо, аз се зареждам както от слънцето, така и от дъжда :)))

Предполагам всички сте видяли публикацията и клипчето на Ем, как се прави, но все пак и аз ще го пусна тук http://alittleplaceofwonder.blogspot.com/2013/06/blog-post_24.html
Така и не се научих как се прави тази връзка към другият блог, но има време :))

Това албумче правих за бебенцето ни, което го очакваме всеки момент. Старах се много и вече нямам търпение да го изпълня със записки и снимки :)
Малко изкривих кориците, хем Ем наблегна в клипчето да внимаваме да са еднакви, ама пусто треперене на ръцете не успях да го премахна :)))
А ето и албумчето


















Надявам се да ви хареса, поздрави и слънчеви прегръдки от мен :)

6 comments:

  1. Аууу! Чудно е станало! Толкова сладичко и толкова миличко! И нали знаеш, че съм луда по джобчета... всичките толкова ми харесват!
    Много, много се радвам, че урочето ми ти е било полезно :)))

    Гуш
    Ем

    ReplyDelete
  2. Весинка, прекрасен е станал! Хартиите са невероятни. Толкова много джобчета и тагчета. Справила си се повече от чудесно :) Целувки, мила, и да напълниш албумчето с много сладурски снимки :)

    ReplyDelete
  3. Весе, страхотно е станало - със сигурност ще побере прекрасни спомени! Да сте живи и здрави!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти Дани, от все сърце

      Delete
  4. Толкова е бебешко и готино! Много сладурско и направо разкошно! Страшно ми хареса!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти Бо, сега правя един за момче, ама нещо много трудно ми се струва:) розовките хартии ми лежат повече на сърцето :))

      Delete