Monday, 23 December 2013

Нещо коледно набързо

Здравейте дами,
определено мога да заявя, че червеното и зеленото не са моите коледни цветове. Правих струвах имам само една такава картичка. Всичките са ми сини, розови, оранжеви.

Днес мисля да покажа всички коледни които имам да показвам и да се свърша... че тази коледа ни превзе от всякъде :))) Първата картинка е на Tiddly inks Wryn
Тази стана една от любимите ми картички и отива къдеееее.....разбира се при Росалина :)) Скъпа Роси, с тази картичка ти желая весело изкарване на празниците и да бъдеш все така весела, усмихната и готина :))) Носи детското в себе си, ако го загубиш, повикай Боянчо да ти го даде :))) Мно

го весели емоции от мен :)

Втората е за една моя клиентка и колежка на мъжа ми :)) Картинката отново е на прекрасните Tiddly inks Страхотен бонбон с още по-готина дъщеричка :)) Обожава лилавото и розовото. Надявам се тя да и даде много Коледен дух и емоцииЯвно с тази ще приключа засега, че нещо децата недоволстват... ако не съборят къщата ще е добре :))


Ше я пусна при MIlk&coffee Challenge

ANY CHRISTMAS CREATION CHALLENGE


-
Много усмивки от мен и весели дни :)))


2 comments:

  1. Страхотни картички! :) Браво! :)

    ReplyDelete
  2. Прекрасни са и двете! Ставаш много, много добра и страшно много ти се радвам. Детското в мен не мисля да го пускам скоро, то ме поддържа такава, каквато съм. :) Много благодаря, че уважи нашият празник! Пожелаваме ти късмет!

    Поздрави на снахата! :D
    Боян и Росица

    ReplyDelete