Tuesday 11 February 2014

Следващите балерини на Aurora Wings

Здравейте,
то се е видяло, че децата няма да ме оставят на мира да покажа и останалите балерини на отделно постове, затова ще ви покажа всички заедно.Така, че заемете удобно места и се пригответе за една дъъълга публикация :) Обожавам ги тези балерини, не мога да спра да ги гледам и не мога да определя коя ми харесва най-много.
С този пост искам да продължа една инициатива започната от Ем, а това е "Предай нататък". Първите 5 които се запишат след този пост ще получат някакво подаръче от мен. Те също трябва да продължат инициативата :)
Така, първа е балерината на пролетта :) това е Ballerina Pointe . Направих я с червени цветя и ги покрих обилно с глоси акцент.




 Така, втората балерина, това е балерината на лятото. Това е така наречената Dance with Pointe Shoes. Цветово не съм я променила спрямо предишната, но пък декорацията е различна.



 Цялата и рокля е покрита с глоси акцент.

Така, последната се пада балерината на зимата :) Така наречената Ballerina en Pointe
Реших да е синя и сива, за да се усети студенината :) Е все пак сложих малко жълтичко за да смекча малко студеният и облик :)








Ами мисля, че това е всичко за днес приятели :) Както обича да казва Бъгс бъни :)
П.с. Един от четирите календара ще подаря на една много специална дама, но не мога да избера коя :) Ще се радвам ако ми помогнете, като споделите, коя от четирите е ваш фаворит :)) 

Ще ги включа в следните предизвикателства. Към момичетата от Card Mania - включвам при вас защото смятам че любовта към танца също е навсякъде. Ако сметнете, че не се покрива с темата, моля да ме извините
cardmaniachallenges - cmc-40-love-is-all-around
tokbobok.blogspot.com - bc-9-hearts.html
wordartwednesday - challenge-118-anything-goes.
hobbyhousechallenge-new-challenge-anything-goes
Любовен елексир

Поздрави и лека нощ
Веси



7 comments:

  1. Браво на теб, Веси! Страхотен проект! Определено моя фаворит е лятната балерина, има някаква приказност при нея, а и може да съм пристрастна, хи хи. Зимната фея ми е малко странна със сива коса. Аз бих оцветила дрехите в сребристо, а косата в синьо. Дано не те обиди тази ми забележка. Но като цяло си измайсторила внушителен и въздействащ проект, отново браво!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Гери идеален си е коментара, няма за какво да се сърдя :) хм, абе нещо още не мога да се пречупя да ги оцветявам с нестандартни коси и затова заложих на този вариант.

      Delete
  2. Страхотни са, Весуууниии! Аз залагам на зимната. Все пак, моят месец е там :))))..... Цунки!

    ReplyDelete
  3. Малко съм раздвоена. Лятната най- много ми харесва като оцветяване и декорация, но розовото не е моят цвят. :) Казвам Зимната! ;) И моят месец е там. А и ми харесва косата й да е прошарена. :P Нещо различно от стандартното. Записвам се в предай нататък при теб, детенце, и нямам търпение да видя какво ще ми измайсториш. ;) <3

    ReplyDelete
  4. И моят фаворит е зимната. И аз като едно зимно бебе имам слабост към зимата...но само когато е мека и снежна. Или пък мека и слънчева като сега :).
    Всички балерини са прекрасни. Поздравления.
    А току що пощальонката ми донесе пакетчето от теб! Много ме зарадва и изненада. Благодаря ти от сърце за прекрасния календар и АТС. С радост ще си ги гледам на бюрото! Целувки и гуш от мен :)

    ReplyDelete
  5. Страхотни балерини! И си права, че любовта във всякакви форми е около нас за товя ти благодаря, че сподели проекта си в Card Mania Challenge!
    Усмивки,
    Кали

    ReplyDelete
  6. Oh my goodness. Your coloring and cards are a gorgeous!

    ReplyDelete