Friday 15 November 2013

Мъжка картичка


Брей,колко съм редовна напоследък, чак не мога да повярвам :)

Днес ще ви покажа една мъжка картичка. Не знам на вас дали ви се е случвало, но аз имам хора за които не мога да правя картички и такива за които ми се получават на един дъх. За съжаление тази е от тези дето не се получават. Винаги когато ми поръчат за този човек, много трудно се случват нещата.
Картичката е за 60 годишен юбилей на доктор. Използвах печата на Mo King for the Day. Много ми харесва как седи лежерно и си пива биричката. Мисля, че перфектно показва че му е време за почивка. Не обичам да правя мъжки картички защото почти нищо не можеш да им сложиш като украса. Хрумна ми идеята, че вместо панделка, мога да направя вратовръзка,Понеже никъде не ми се върза, реших да му я сложа на врата както си му е реда :))) Преобладава червеното, защото според поръчителката е заклет комунист. Даже помоли и чорапите му да са червени. Не успях да прелея цветовете хубаво, защото нямам подходящи маркети, но въпреки това ми хареса.

Ето го и него, царят на 60 години, дано ви хареса :)



Аз ви пожелавам лека нощ и се потапям в света на вампирите и сладкият Деймиън :)

2 comments:

  1. Много ми харесва как се е получил картишока, Веси! <3 Цветен, готин, с много настроение, но същевременно изчистен и мъжки. :) Браво, браво!

    ReplyDelete
  2. Много е идейна,цветна и носи страхотно настроение :) Ефекта на вратовръзката е уникален !!! :) Бравоо :)

    ReplyDelete